Resultaten voor thaise massage thai wellness

thaise massage thai wellness
 
Leelawadee Health Massage.
Bangkokwellness Spa Thai Massage in Haarlem Over ons: Traditionele Thaise Massage, historie van de Thaise massage en de werking van een Thais massage in haarlem.
Professionele thaise massage in Haarlem. Traditionele Thaise massage beste thaise massage in Haarlem. Heerlijk verwend met massages en behandelingen. Hotstone massage behandeling. Een heerlijke kruidenstempel Massage behandeling. Professionele gezichtsbehandelingen, heerlijke ontspanningsmassage. Professionele en Traditionele thaise massages. Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met massage. Hand Spa Massage. Ontspanningsmassage in een sfeervolle praktijkruimte. Thai Massage Over ons.
Home.
De Thaise massage stimuleert de drukpunten in je lichaam. Hierdoor komt je levensenergie weer vrij. Traditioneel werd deze massage gegeven aan de mannen en vrouwen die op het Thaise platteland werkten. Het is een stevige massage, die zich richt op het zo effectief mogelijk verhelpen van specifieke klachten. Meer weten over ons behandeling en prijzen? We hebben ook pakketkaart vooruit betalen voor meer extra korting.: 5 uur pakket kaart: 47, per keer Totaal: 235., 10 uur pakket kaart: 42, per keer Totaal: 420., 15 uur pakket kaart: 37, per keer Totaal: 555., We zijn gespecialiseerd in.: Thai traditioneel Duo massage.
Thai massage in ursem Ursem PIMAN Thai Wellness.
Een Thaise massage zorgt er voor dat de bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel geoptimaliseerd wordt. Daarmee resulteert een Thaise massage ook in een beter werkend immuunsysteem en het helpt tegen veroudering. Kortom, het zorgt voor meer vitaliteit en de Thai geloven zelfs dat het levensverlengend werkt.
Veranda Thai Wellness Massagesalon in Van Woustraat, Amsterdam Treatwell.
Behandeling door Salon1 Deep tissue massage. Sean 18 dagen geleden. Toon meer reviews. Ontmoet het team. Veranda Thai Wellness. Van Woustraat 35. Aan de gezellige Van Woustraat vind je Veranda Thai Wellness. Hier ben je aan het juiste adres voor traditionele Thaise massages.
Thaise massage Amsterdam Veranda Wellness Van Woustraat 35.
Thaise massage Amsterdam. Thaise Massage Bij Abcoude. Thaise Massage Vlakbij Diemen. Welkom bij Veranda Wellness. Oosterse Westerse massage gecombineerd. Wij zijn een kleine spa en massagesalon in het hart van de Amsterdamse Pijp vlakbij de Albert Cuyp markt. MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie. Zelfgemaakte massageolie van Veranda Wellness. Onze olie wordt makkelijk in je huid opgenomen en voelt niet vet aan.
Welkom! Rungpha Thai Massage Wellness Lemmer.
Scroll omlaag naar de content. Welkom bij Rungpha Thai Massage Wellness, waar u terecht kunt voor een traditionele Thaise massage, een ontspannen voetmassage of een onvergetelijke Wellness Hotstone Massage. U bent van harte welkom voor een relaxte massage, waardoor u met nieuwe energie en als herboren weer naar huis gaat. De salon is gelegen in het hart van het Fryske Lemmer, gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren.
Silkthai Thaise Massage Amsterdam.
Thaise Massage combineert de toepassing van druk, gedaan met de handen, duimen, ellebogen, onderarmen, voeten en knieƫn, met het rekken van de spieren om zo de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. Thaise massage heeft een aantal belangrijke voordelen.:

Contacteer ons