Resultaten voor thaise massage veghel

thaise massage veghel
 
Massagepraktijk Doorduyn Veghel Praktijk voor massage, ontspanningmassage, sportmassage, hot stone massage. Cora Doorduyn.
06-28 41 61 93 info@massagepraktijkdoorduyn.nl. Massagepraktijk Doorduyn Veghel. Mocht u graag een keer een massage willen hebben om te ontspannen, of u zit al een tijdje met een blessure die maar niet over wil gaan? Bel dan even om een afspraak te maken!
Home Auszeit Massagestudio Veghel.
Deze energetische massage met Thaise kruidenstempels en olie geeft je energie en verlichting. Het werkt ontgiftend en zorgt voor een langwerkende, diepe ontspanning. Kinderen staan erg open voor prikkels, maar kunnen ze vaak niet goed verwerken. Met allerlei klachten tot gevolg. Massage helpt hen weer in balans te komen. Massage bij kanker. Massage bij kanker. Massage bij kanker is een liefdevolle, respectvolle en zachte ontspanningsmassage die zowel fysiek als mentaal een grote steun kan zijn. Massage bij senioren. Massage bij senioren. Aanraking is een basisbehoefte. Ook ouderen hebben deze behoefte. Een seniorenmassage is een zachte, zorgzame ontspanningsmassage, die veel klachten kan verlichten. Massage is goed voor lichaam, geest en ziel. Ik laat je die weldaad met liefde en plezier voelen. BOEK EEN MASSAGE. COPYRIGHT 2019-2020 AUSZEIT MASSAGESTUDIO VEGHEL.
Shiatsutherapie en Massage Veghel.
Home Over mij Behandeling Tarieven Contact. Massage en Shiatshutherapie in Veghel. Heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Wie ben ik. in het kort. Als specialist in shiatsutherapie en massages ben ik gevestigd in het centrum van Veghel.
Duo massage Baan Dee Thaise Massage.
Traditionele Thaise massage. Schouder, nek en hoofd. Wie zijn wij. Traditionele Thaise massage. Schouder, nek en hoofd. Een duo massage, ook wel side by side massage genoemd. Een duo massage wordt voornamelijk genomen door partners, vriendinnen of moeder en dochter.
Massagepraktijk Pure Moments.
Massage algemeen Nieuw! Cryo-Line vetreductie Andullatietherapie SABAAYDI algemeen SABAAYDI behandelingen SABAAYDI basis SABAAYDI plus SABAAYDI Udaya oorkaars SABAAYDI Thaise voetreflex Aroma Herbal Oil Massage Sportmassage Hoofdpijnmassage Rug, nek en schouderMassage Jade Hot/Cold Stone-massage ontspanningsmassage. referenties tarieven contact. Heilzame en heerlijk. Heilzame en heerlijk. Voor sport, ontspanning en geneeskrachtige massages. Welkom bij Massagepraktijk Pure Moments. We leven in een tijd waarin lichamelijk en geestelijk veel van ons wordt gevraagd. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig bij te tanken. De oudste methode om lichaam en geest in balans te brengen is massage. Een massage is heilzaam en heeft een goede uitwerking op de algehele gezondheid van lichaam en geest. Voor een goede massage wordt tijd vrijgemaakt. In een druk leven is tijd een kostbaar goed. Daarom is het in mijn praktijk ook mogelijk om s avonds een afspraak te maken. Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende massages en de daarbij behorende tarieven. Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk in Veghel!
Daorueng Thai Massage in Veghel De Telefoongids.
Daorueng Thai Massage in Veghel. Zuidkade 17, 5462CD, Veghel. Daorueng Thai Massage. 06-16671089 Toon nummer. Website Plan route. Foto en Video 1. Last van stress of spanning? Of van stijve spieren? U kunt bij ons terecht voor een drukpunten massage op traditionele Thaise wijze, maar ook voor een heerlijke ontspannings massage met olie.
Overzicht van masseurs in Veghel massage-info.nl.
Ook een massage bij u thuis is. Rinske Reflexologie VoetreflexPlus Praktijk Veghel. Praktijk voor reflexzonetherapie: voetreflex, auriculotherapie, cupping. Fijn om u te ontmoeten Energiek is een praktijk voor natuurgeneeskunde, massage en coaching. Persoonlijke aandachteen, holistische visie en een professionele behandeling. In de omgeving binnen 10 km. In mijn praktijk kunt u genieten van een wel verdiende massage. De massages die ik uit voer zijn cliënt gericht en op maat gemaakt dus niets is tandaard. Julianastraat 6A, Uden. Ik ben Monique van der Wilt en heb al enige jaren mijn praktijk. In een warme en rustige ruimte wat je gelijk ervaart bij binnenkomst, geef ik verschillende massages ook. Leeuweriksweg 52, Uden. Your body is the greatest instrument you will ever own Hé, hallo! Hoe gaat het? Goed, en met jou ook alles goed? Ja hoor, alles gaat zijn gangetje. Meuwelweg 5, Vorstenbosch. Breukrand 409, Uden. Sabai Dee wellness Uden. Sabai Dee Wellness is de locatie in Uden voor een traditionele Thaise massage of olie relax massage in een warme en huiselijke omgeving.
Welkom bij Ning's' Thaise Massage Veghel Ning's' Thaise Massage.
In november 2016 ben ik met veel trots een massagesalon aan huis gestart: Nings Thaise Massage Veghel, massage exclusief voor vrouwen! Omdat ik altijd veel plezier beleef aan het verzorgen van een massage voor bekenden en familie en dit graag verder wil uitbreiden voor een breder publiek.

Contacteer ons