Op zoek naar thaise massage alkmaar?

thaise massage alkmaar
 
Mina Thai Wellness Massagesalon in Alkmaar, Noord-Holland Treatwell.
Woon je in de binnenstad van Alkmaar of ben je in de buurt en heb je zin in een uitstekende traditionele Thaise massage? Boek dan een afspraak bij Mina Thai Wellness op de Hoogstraat. Het klantvriendelijke, gediplomeerde personeel zorgt voor jouw lichaam en geest.
WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN May Cate.
Wat uniek is aan een Thaise massage is dat de fysieke aspecten en de energetische aspecten worden gecombineerd waardoor ziektes kunnen worden verhinderd, het een hulpmiddel kan zijn voor fysieke en/of geestelijke klachten en het verhogen van de flexibiliteit. Je krijgt meer energie en gaat onder andere Chronische vermoeidheid, rug en. nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding tegen. Inmiddels ben ik al een aantal keer naar Amandan Pearl gegaan. Dit is een Traditionele Thaise Massagesalon in Alkmaar.
Welkom bij Sai Tan Thaise Massage Sai Tan Thaise Massage.
Thaise Massage in Limmen. Sai Tan Thaise Massage. De directe aanleiding voor Thaise massage kan voor komen uit allerlei fysieke en/of emotionele klachten, moeheid, rugpijn, hoofdpijn, migraine, slaapstoornis, stress en gespannenheid, dit kan een goede reden zijn om een traditionele Thaise massage te ondergaan. Wij zijn ook geopend op zondag.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Overzicht van masseurs in Alkmaar massage-info.nl.
TuiNa massage bij Corpus Anima Alkmaar Egmond-Binnen TuiNa massage komt uit de traditionele Chinese geneeskunde en wordt in China nog steeds veelvuldig toegepast. Artiscent Wellness Thai Spa Massage Wellness Alkmaar. Schoonheidssalon Artiscent Wellness De Thaise Beauty Spa Wellness en Massage Salon van Alkmaar en Omgeving.
Orchid Thai Massage ALKMAAR Oozo.nl.
De onderneming Orchid Thai Massage is gevestigd op Hamsterkoog 3L te ALKMAAR en is actief in de branche Overige paramedische praktijken geen fysiotherapie en psychologie en alternatieve genezers. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 62685430 en is gelegen in Beverkoog in de gemeente Alkmaar.
Alkmaar Massagelocaties.
1815 VA Alkmaar. Bel naar het telefoonnummer 0620 869230 om direct een afspraak in te plannen bij Na Thai massage. Siam Thai Massage Alkmaar. november 7, 2018 Theo Brand Bericht toevoegen. Bij Siam Thai Massage Alkmaar in Alkmaar kun je genieten van een heerlijke massage.
Gegevens en prijzen www.chinesemassagefangsong.nl.
Gegevens en prijzen. Parkeren en route. Aantal keer getoond.: Chinese Massagepraktijk Fang Song. ook voor Thaise massage. Limmerhoek 23A, 1811 BA Alkmaar. 06 2183 2982 / 072 512 0386. Geopend maandag t/m zaterdag van 11.00 20.00 uur na 18.00 uur op afspraak.

Contacteer ons